Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Uusi Ford E-Transit

Ajoneuvon tekniset tiedot

  • Alkaen € HP
  • max. 15.1 m3 kuormatilan tilavuus
  • max. 1616 kg kantavuus (ilman matkustajia)
  • yli 300 km toimintamatka

TÄYSIN SÄHKÖINEN. MISTÄÄN TINKIMÄTTÄ.

Uusi Transit on tulossa. Yhtä tehokas, suorituskykyinen ja monipuolinen kuin aina ennenkin. Ja nyt ajat sillä täysin päästöttömästi. E-Transit on uusin tulokas Fordin sähköistettyjen ajoneuvojen mallistoon, ja se vie ikonisen Transit-pakettiauton jälleen täysin uudelle aikakaudelle. E-Transit on suunniteltu auttamaan yritystäsi sekä menestymään että täyttämään kestävän kehityksen tavoitteet. 400 voltin ja 67 kWh:n akusto tarjoaa jopa 350 km:n toimintamatkan yhdellä latauksella. Täysin sähköinen voimansiirto varmistaa, että ajat aina vähäpäästöisesti. Pro Power Onboard -toiminnon avulla voit ladata ja käyttää työkaluja 2,3 kW:n / 230 voltin pistorasiasta missä tahansa oletkin. 2 kattokorkeutta, 3 koripituutta - E-Transit tarjoaa jopa 15,1 kuutiometriä kuormatilaa. Mitä tahansa tarvitsetkin, mallistosta löytyy ratkaisu yrityksesi ajojen sähköistämiseen.


Kuvassa Ford E-Transit. Tulossa 2022.

Kuvituskuvia, vain havainnollistamista varten. Eivät välttämättä vastaa tuotantomallia.

Sisältä

TINKIMÄTÖNTÄ KULJETUSKYKYÄ

Älykkäästi suunniteltu E-Transit tarjoaa päästötöntä ajoa Transitin legendaarisesta kuljetuskyvystä tinkimättä. Kuormatilan maksimoimiseksi akku on sijoitettu auton korin alle. Mallistossa on kolme koripituutta ja kaksi kattokorkeutta, joten käytettävissä on 9,5–15,1 kuutiometriä kuormatilaa ja kantavuus on jopa 1 616 kg. Valinnaisvarusteena saatava sähkötoiminen sivuliukuovi ja täyskorkeat takapariovet kohdevalolla helpottavat lastaamista ja purkamista.

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 on pilvipalveluun yhdistetty viestintä- ja tietoviihdejärjestelmä. Yhteyden ansiosta SYNC 4 -järjestelmän reittisuunnittelu ja keskustelutyyppinen puheentunnistus ovat edistyneempiä. Samalla over-the-air -päivitykset varmistavat, että auton käyttöliittymä kehittyy jatkuvasti. SYNC 4 -järjestelmän langaton älypuhelimen integrointi, sähköautojen latauksen hallinta, uusi 12" kosketusnäyttö ja monet muut varusteet tarjoavat uudenlaisia yhteysominaisuuksia.

Ulkoa

PÄÄSTÖTÖNTÄ AJOA

Sen lisäksi, että voit hyötyä noin 40 % pienemmistä käyttökustannuksista (verrattuna dieseliin), ajaminen täyssähköisellä E-Transitilla on täysin päästötöntä. Näin voit ajaa päästörajoitetuilla alueilla ja auttaa myös yritystäsi saavuttamaan kestävää kehitystä ja hiilidioksidipäästöjen vähentämistä koskevat tavoitteensa. Voit edelleen lisätä ympäristöhyötyjä käyttämällä auton lataamisessa sähköntoimittajaa, joka tuottaa uusiutuvaa sähköenergiaa.

HILJAISTA TEHOA

E-Transitin lähes äänettömän sähköisen voimansiirron ansiosta voit työskennellä missä ja milloin tahansa. Työskenteletpä öisin tai toimitat tavaraa aikaisin aamulla, sähköauto pitää ajosta aiheutuvan melun mahdollisimman pienenä.

FORD TELEMATICS

(Ei toistaiseksi Suomessa). Jos käytät suurempaa ajoneuvokantaa, Ford Telematics -ratkaisumme auttavat sinua hallitsemaan sitä tehokkaammin, maksimoimaan tuottavuuden ja minimoimaan ajoneuvojen seisokit. Ford Telematics tarjoaa tehokkaita tietoon perustuvia näkemyksiä ajoneuvokantasi päivittäisestä toiminnasta. Sen avulla voit nopeasti tarkastella autojesi kuntoa ja parantaa tuottavuutta tunnistamalla nopeasti huomiota vaativat seikat.

PRO POWER ONBOARD

Pro Power Onboard -toiminnon avulla voit käyttää auton korkeajänniteakun virtaa auton omista pistorasioista, minne tahansa työsi sinut viekin. Valinnaisvarusteena saatavana Pro Power Onboard tuottaa 2,3 kW tehoa eikä generaattoria tarvita erikseen. Voit yksinkertaisesti laittaa poran, sahan, kannettavan tietokoneen tai minkä tahansa muun töpselin auton 230 voltin pistorasiaan ja aloittaa työt.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset J. Rinta-Jouppi Oy, Seinäjoki

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset J. Rinta-Jouppi Oy, SeinäjokiArviot