Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Focus

Ajoneuvon tekniset tiedot

Tutustu J. Rinta-Joupin uusiin Ford Focus autoihin sivustolla

Katso autot


Sisältä

Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin. FordPass Connect -modeemin ansiosta saat käyttöösi hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. realiaikaiset liikennetiedot, Wi-Fi-yhteyspiste** ja Hätäaputoiminto (eCall***). Lataa FordPass-sovellus älypuhelimeesi, niin saat käyttöösi lisää FordPass Connect-ominaisuuksia, kuten etälukituksen ja -avauksen, etäkäynnistyksen (vain automaattivaihteisto) ja auton paikannuksen.

Tehoa ja taloudellisuutta samassa paketissa

Focuksen moottorivaihtoehdot ovat tehokkaita ja erittäin polttoainetaloudellisia. Niihin on saatavilla 8-vaihteinen automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Korin muotoilussa on huomioitu aerodynamiikka, mikä parantaa taloudellisuutta entisestään.

Tilaa kaikelle

Täysin uudessa Focuksessa sisätilat on hyödynnetty tehokkaasti, tuloksena entistä monipuolisempi auto. Sekä edessä että takana on runsaasti pää-, jalka- ja kyynärpäätilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Takaistuimet voidaan taittaa 60/40-suhteessa lähes täysin tasaisiksi, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa matkatavaroille. Lisäksi tavaratilan lattia on säädettävissä. Sitä voi nostaa, jolloin alle syntyy säilytystilaa, tai madaltaa, jolloin saat käyttöösi enemmän kuormatilaa.

Ulkoa

Turvallisuutesi on aina etusijalla

Auton älykkäät teknologiat on suunniteltu parantamaan sinun, perheesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Esimerkiksi aktiivinen jarrutusjärjestelmä ja törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella varoittaa törmäysvaarasta. Järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi ajoissa.

Focus ST-Line:n upea ulkonäkö.

Selkeät linjat, tyylikäs asettelu, huipputeknologiaa, kaikki mukavuudet ja runsaasti tilaa. ST-Line tarjoaa kaiken tämän ja enemmänkin. Punaiset tikkaukset korostavat urheilullisia istuimia. Autossa on monia muitakin tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten performance-henkinen tasapohjainen ohjauspyörä ja ST-Linen tunnusomaiset kynnyslistat.

Dynaaminen. Innostava. Vahva.

Kuvassa Focus Active, jossa on korotettu maavara ja jonka ajotilavalinnoilla voit parantaa ajokokemusta.

Vastustamaton vetovoima

Focus Vignale on ylellinen sisältä ja hienostunut ulkoa.

Laajempi näkemys

Tyylikäs Focus Titanium tarjoaa erinomaisen ajo- ja matkustuskokemuksen.

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä. Kuvan autot erikoisvarustein.

eCall on Euroopan komission aloite, jonka myötä autojen hätäapupalvelu tulee pakolliseksi. Jos järjestelmä havaitsee vakavan tieliikenneonnettomuuden automaattisesti tai autossa matkustaja aktivoi hälytyksen manuaalisesti, järjestelmä soittaa hätäkeskukseen.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset J. Rinta-Jouppi Oy, Seinäjoki

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset J. Rinta-Jouppi Oy, SeinäjokiArviot