Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Juha Rinta-Jouppi: J. Rinta-Jouppi toimii aktiivisesti koronavirustilanteen hoitamiseksi

17.3.2020

20.3.2020

Autoliikeketju J. Rinta-Jouppi Oy noudattaa päivittäisessä liiketoiminnassaan viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen (COVID-19) osalta suojatakseen asiakkaansa ja henkilökuntansa.

”Me, J. Rinta-Jouppi otamme koronaviruksen vakavasti. Autokauppatoimintamme kolme periaatetta ovat jatkuvuus, joustavuus ja tehokkuus. Näiden arvojen pohjalta toimimme myös tämänhetkisen, vallitsevan tilanteen puitteissa pitääksemme huolta asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä.

Joustavuus nykyisessä poikkeustilanteessa tarkoittaa meille sitä, että asiakkaamme ja henkilökuntamme turvallisuus menee kaiken muun edelle. Siksi toimimme kaikissa toimipisteissämme nyt tavoilla, jotka mahdollisimman tehokkaasti ennaltaehkäisevät tilanteen pahenemista ja edesauttavat nykyisen tilanteen palautumista normaaliksi. Pidämme huolta, että ohjeistuksemme ovat jatkuvasti ajan tasalla tilanteen edetessä.

Tehokkaasti toimimalla varmistamme, että toimintamme on asiakaslähtöistä, mutta tavoitteellista tilanne huomioiden. Pyydämmekin henkilökuntaamme ja liikkeissä asioivia asiakkaitamme: välttämään kättelyä toimipisteissämme, pitämään huolta käsihygieniasta käyttämällä liikkeissämme olevia käsien desinfiointiaineita, aivastamaan ja yskimään THL:n ohjeistusten mukaisesti hihaan tai paperiin, sekä pysyttelemään kotona mahdollisten sairausoireiden ilmennyttyä. Henkilökuntamme on ohjeistettu tarkasti siitä, miten toimia sairastumiseen tai matkustamiseen liittyen. Noudatamme THL:n ja Ulkoministeriön määrittelemiä ohjeistuksia näissä asioissa.

Jatkuvuus on kaiken toiminnan edellytys. Elämä menee eteenpäin, eivätkä arjen pyörät lakkaa pyörimästä. Yhdessä selviämme tästäkin tilanteesta ja löydämme taas tasapainon. Toistaiseksi olemme peruneet suuret yleisötilaisuudet liikkeissämme, mutta samalla olemme panostaneet sähköisiin asiakaspalvelukanaviimme ja ajoneuvojen kotiintoimitukseen saman tutun ja laadukkaan palvelun tarjoamiseksi kotona oleville asiakkaillemme. Erityisesti chat-myyntiä olemme vahvistaneet, jotta meillä asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa tilanteesta huolimatta.

Me, J. Rinta-Jouppi seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin. Samalla toivotamme asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallista kevättä. Käytetään jokainen jiitä ja pidetään huolta itsestämme, sekä toisistamme yleisen turvallisuuden vuoksi.”

 J. Rinta-Joupintoimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi

Ota yhteyttä Varaa koeajo Varaa huolto


Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1987 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 15. toimipistettä kymmenellä eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Se työllistää yli 200 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 17 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Opel, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner.

Uutiset

Tarjoukset

 • Tarjous päättyy: 31.7.2021

  UUSIEN HENKILÖAJONEUVOJEN | VAIHTOAUTOJEN

  KESÄALE - Satoja autoja tarjoushinnoin!

  KESÄALE - Satoja autoja tarjoushinnoin!
 • Tarjous päättyy: 15.8.2021

  UUSIEN HENKILÖAJONEUVOJEN | PUMA

  Ford Puma – KOROTON JA KULUTON RAHOITUS

  Ford Puma – KOROTON JA KULUTON RAHOITUS
 • Tarjous päättyy: 15.8.2021

  UUSIEN HENKILÖAJONEUVOJEN | FIESTA

  Fiesta – KOROTON JA KULUTON RAHOITUS

  Fiesta – KOROTON JA KULUTON RAHOITUS
 • Tarjous päättyy: 15.8.2021

  UUSIEN HENKILÖAJONEUVOJEN | FOCUS

  Focus - NYT RAHOITUS 0 % - KORKO + KULUT

  Focus - NYT RAHOITUS 0 % - KORKO + KULUT
 • Tarjous päättyy: 15.8.2021

  UUSIEN HENKILÖAJONEUVOJEN | MONDEO

  Mondeo – KOROTON JA KULUTON RAHOITUS

  Mondeo – KOROTON JA KULUTON RAHOITUS
Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset J. Rinta-Jouppi Oy, Seinäjoki

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset J. Rinta-Jouppi Oy, SeinäjokiArviot