Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
Alkaen 74 190 € (sis. toim. kulut)

Ford Mustang Mach-E

Alkaen 74 190 € (sis. toim. kulut)

Ajoneuvon tekniset tiedot

UUSI SÄHKÖINEN MUSTANG

Mustang Mach-E on uusi vapauden ilmentymä, joka on yhtä sykähdyttävä kuin ikoniset edeltäjänsä.

Valmistaudu rakastumaan ajamiseen uudelleen. • Ford Mustang Mach-E
 • MUSTANG MACH-E AWD-NELIVETO

  Lisää kiihtyvyyttä ja urheilullisempaa ajoa.

 • Kahdella moottorilla toteutettu neliveto tuottaa tehoa etu- ja taka-akseleille ja tarjoaa palkitsevan ja dynaamisen ajokokemuksen.

 • Tutustu AWD-nelivetomalliin Ford.fi-sivuilla • Ford Mustang Mach-E
 • MUSTANG MACH-E RWD

  Toimintamatka jopa 600km. Latausnopeus pikalatausasemalla jopa 150kW. Uusi, innovatiivinen puhelin avaimena toiminto. Lukuisat kuljettajaa avustavat teknologiat viimeistelevät ajonautinnon.

 • Tutustu RWD-malliin Ford.fi-sivuillaTutustu J. Rinta-Joupin uusiin Ford Mustang Mach-E autoihin sivustolla

Katso autot


Sisältä

VISUAALISTA INTUITIIVISUUTTA

Ford SYNC 4A tarjoaa ajonautinnon, joka on suunniteltu sinua varten. Monipuolisten yhteyksien ansiosta voit muokata ja päivittää Mustang Mach-E -ajokokemustasi suoraan mobiililaitteelta tai pöytäkoneelta. Muita kohokohtia ovat pilviyhteydellinen navigointijärjestelmä sekä modeemipohjaiset langattomat päivitykset. Yksinkertaiset puhekomennot ja 15,5" kosketusnäyttö tekevät vuorovaikutuksesta SYNC 4A -järjestelmän kanssa helppoa. Mukana on myös tervetulleita lisäominaisuuksia, kuten langaton Apple CarPlayTM- tai Android AutoTM -yhteensopivuus sekä Wi-Fi-mahdollisuus.

TILAA LIIKKUA

Tilavissa sisätiloissa kaikki voivat nauttia matkanteosta mukavasti.

TAVARATILA

Oli kyse sitten seikkailusta tai kauppareissusta, käytännölliset tavaratilat auton molemmissa päissä tarjoavat monikäyttöistä säilytystilaa kaikenlaisille matkoille.

Ominaisuudet

PARAS SUORITUSKYKY

Edistyksellinen kahdella sähkömoottorilla varustettu neliveto näyttää muille mallia. Etu- ja taka-akselin sähkömoottorit parantavat suorituskykyä ja auttavat selviytymään haastavista ajo-olosuhteista.****

HELPOMPAA AJAMISTA RUUHKASSA

Stop and Go -toiminnolla varustetun aktiivisen vakionopeudensäätimen avulla voit automaattisesti pitää asetetun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Se voi myös pysäyttää auton kokonaan ruuhkassa ja kiihdyttää automaattisesti takaisin valitsemaasi nopeuteen.

ANNA AUTON HUOLEHTIA PYSÄKÖINNISTÄ

Kun älykäs aktiivinen pysäköintiavustin on aktivoitu, järjestelmä tunnistaa sopivan tasku- tai rinnakkaispysäköintiruudun ja ohjaa auton siihen tai siitä pois. Peruutus- ja sivupysäköintiavustin ilmoittavat äänimerkillä, kun olet liian lähellä ympäristöäsi.

KOKONAISVALTAISTA HAVAINNOINTIA

360 asteen kamera auttaa sinua olemaan tietoisempi ympäristöstäsi. Teknologiassa käytetään neljää erillistä kameraa, jotka on sijoitettu ajoneuvon ympärille (etusäleikköön, takaluukkuun ja molempiin sivupeileihin). Niiden näkymät yhdistetään SYNC 4A -näytöllä, jotta saat kattavan kuvan Mustang Mach-E:n ympäristöstä.

PUHELIN AVAIMENA

Mustang Mach-E ei vaadi perinteistä auton avainta. Sen sijaan se havaitsee sinun lähestyvän, muodostaa yhteyden puhelimeesi, avaa ovet automaattisesti ja mahdollistaa auton vaivattoman käynnistämisen.

LINJAKAS JA SULAVA

Virtaviivainen ulkonäkö voi hämätä, kunnes pääset lähemmäs. Kun Mach-E tunnistaa sinut, se näyttää valaistun painikkeen, josta oven voi avata kertakosketuksella. Se myös huomaa, kun lähdet, ja lukitsee itsensä.

LATAA KOTONA

Säästä aikaa ja rahaa lataamalla Mustang Mach-E kotona. Lataamalla Fordin kiinteällä latausasemalla, on jokaisen jopa 600 kilometrin toimintamatkan verran virtaa, joka kattaa suurimman osan matkoistasi.

KÄTEVÄ TIEN PÄÄLLÄ

Mustang Mach-E:ssä on tasavirtakäyttöinen korkeatehoinen latauskyky. Se tarkoittaa, että voit lisätä toimintamatkaan 119 kilometriä vain 10 minuutissa korkeatehoisella latausasemalla.

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. *Perustuu täyteen lataukseen. Arvioitu toimintasäde Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure -testausmenetelmällä (WLTP) koskee RWD-mallia, jossa on extended range -akku. Todellinen toimintasäde vaihtelee ajo-olosuhteiden, ajotavan, ajoneuvon ylläpidon ja litium-ioni-akkujen iän mukaan. Lopulliset WLTP-luvut ovat saatavilla vuonna 2020.

** Perustuu GT -malliin. Testit suoritettu tietokonesimuloinnilla. Testitulokset voivat vaihdella ilmoitetusta. Saatavuus ilmoitetaan myöhemmin.

*** RWD, extended range -akku DC-pikalatauksella (tasavirtalatauksella)

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset J. Rinta-Jouppi Oy, Seinäjoki

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset J. Rinta-Jouppi Oy, SeinäjokiArviot