Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford S-MAX

Ajoneuvon tekniset tiedot

Tutustu J. Rinta-Joupin uusiin Ford S-Max autoihin sivustolla

Katso autot


Ulkoa

Entistä helpompaa pysäköintiä

Aktiivinen pysäköintiavustin osaa ohjata auton parkkipaikkoihin, jotka ovat vain 20 prosenttia sitä pidempiä tai leveämpiä. Painat vain painiketta, niin innovatiivinen teknologia etsii sopivan paikan, kun ajat sellaisen ohi. Sitten se ohjaa sinut automaattisesti pysäköintiruutuun. Käytät vain kaasua, vaihteita ja jarrua noudattaen näyttöön tulevia ohjeita ja merkkiääniä.

Vahva, tehokas ja nyt sähköinen

S-MAX on nyt saatavilla uudella FHEV-täyshybridivoimalinjalla. Tämä 2,5-litrainen bensiinihybridi tuottaa 190 hevosvoimaa ja 200 Nm vääntöä. Myös 1 750 kg:n vetokyky tekee vaikutuksen – voit kuljettaa mitä vain vesijetistä pieneen asuntovaunuun. Moottori on myös polttoainetaloudellinen, ja CO2-päästöt ovatkin vain 147 grammaa kilometrillä*. Latauspistoketta ei tarvita, ja akku on sijoitettu lattian alle niin, että tavaratilasta ei ole tarvinnut tinkiä.

Hätäjarrutehostin

Hätäjarrutehostin varmistaa tehokkaan jarrutuksen hätäjarrutustilanteessa. Mahdollisimman tehokkaan jarrutuksen ja mahdollisimman lyhyen jarrutusmatkan varmistamiseksi järjestelmän uusi ominaisuus on takajarrutehostus (Hydraulic Rear Boost). Se varmistaa takajarrujen lisäpaineistuksen hätäjarrutuksen aikana, kun ABS-järjestelmä on aktiivinen.

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset J. Rinta-Jouppi Oy, Seinäjoki

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset J. Rinta-Jouppi Oy, SeinäjokiArviot